lørdag 14. februar 2009

Wow, que pronto!Fotos nuevas!

Nye bilder og ny oppdatering kom da veldig fort. Her kommer litt bilder fra hva som har skjedd i denne uka til naa. Paa formiddagene har eg vaert paa ferieskolen og hatt engelskundervising for en gjeng med ungdommer mellom 12 og 17 aar. Den forste dagen tok vi en engelsktest-ja vi er harde, men hyggelige! Testen gav varrierte resultater, noen som ikke kunne noe og noen som kunne dette.Det skal ogsaa si at testen var svaert enkel- noen enkle ord som rod, hus, gutt, jente skulle oversettes.Samtidig skulle en boye to be - I am, you are...I tillegg skulle de skrive tre valgfrie setninger.. At elvevene hadde saa varriert nivaa gav oss ekstra utfordringer med undervisingen, men eg syns vi klarte oss helt greit. Flotte ungdommer, som er som ungdommer flest. Til sammen har over 50 elever hvert innom kurset vaart som har vart en og en halv uke. Ikke alle paa en gang da selfolgelig- vi er jo i Ecuador og da moter en opp naar en vil mote opp..

I gaar kveld dro Eirin og eg fra Casaen og moette Kristina, Astrid og Elisabeth hos Janeth igjen. Der var ogsaa to fotballtrenere fra fotballprosjektet saa vi koste oss med patacones og iskake fra Pingvino...Koselig kveld, men koselige folk:)

Disfrutar las fots!
Litt av engelskkursgjengen.
Profesor Erlinge

Noen ganger maa en bare legge ut helt forferdelige ufotogeniske bilder av seg selv for aa vise flotte medmennesker:)Flott gjeng!


Ja, har ikke lert av mine feil og legger et usnudd bilde ut igjen(kommer flere ogsaa..)!Her lager Janeth patacones- frityrsteke gronne,gronnsaksbananer som vi spiste med polse. Disse bananene kan en ogsaa lage chifles av-ligner paa ships!


Tulleunger paa ferieskolen..




Her har vi primadonnane som ville ha et bilde:)

Her hopper vi i bilder!Elisabeth(Hommersaak), meg og Astrid(Trondheim) hos Janeth!

Sjarmoren Fernando


Kristian dro i gaar! Her er Lily, eg og Nauelh samlet for en liten avskjed..


Hos Janeth igjen..Fotballtrener(Guayaquil), fotballvolontor(Guayaquil, Tiwinza), Eirin(en plass langt nord) og et fantastisk flott bilde av Kristina(oy utfor Bergen..)


Kristina og Janeth, hehe


Iskake paa G!



Sjarmorene Fernando og Alfredo..
15. mars ble vi forresten invitert paa grillfest hos fotballtreneren saa det blir goy, saa KRISTIN (Vestmoen) da BLIR dere med paa det(har ikke roept dere)!!:)

Ingen kommentarer: